Wimperextensions

“UW NATUURLIJKE WIMPERS WORDEN PRACHTIG VERLENGD”

’s Morgens wakker worden met een zwoele oogopslag. Dat kan met wimperextensions. Ideaal als je je niet iedere morgen wil opmaken, maar toch goed voor de dag wilt komen.

Wimperextensions
WAT ZIJN WIMPEREXTENSIONS?

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamoureus uit, alsof je met lange wimpers gezegend bent, of dat je een wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan, dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes.
Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer.
Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt. Of ga je binnenkort trouwen of heb je een feestje? Dan is dit een reden om eens die mooie oogverblindende oogopslag te krijgen!

ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

‘One by one’:  Zoals de naam al zeg wordt haar voor haar, één voor één, individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd, met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van echt te onderscheiden is. De hiervoor gebruikte lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op natuurlijke wimpers, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers. Tijdens de eerste kennismaking, zal ik samen met u bespreken welke lengte en krul het meest geschikt is voor uw wimpers. De wimperetensions kunnen verschillen in lengte en krul, al na gelang uw wens is.

ENKELE VOORDELEN EN KENMERKEN VAN WIMPEREXTENSIONS ZIJN:

– Tot 5 weken houdbaar, afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers.
– Voelt zacht en flexibel aan
– Geeft een zeer natuurlijke uitstraling
– Behandelduur gemiddeld 2,5 uur bij een volledige nieuwe set wimperextensions
– Opvulbehandeling duur gemiddeld 1,5 uur.

Wimperextensions 1Iedere 2 á 3 weken wordt een nabehandeling geadviseerd, om de Wimperextensions vol en mooi te houden. Hoe meer natuurlijke wimperharen u zelf heeft, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. De te gebruiken Lengte en Style beslissen we eventueel samen, na het beoordelen van uw natuurlijke wimpers. Deze zijn bepalend voor welke behandeling we kunnen toepassen. De wimperextensions zijn zeer comfortabel om te dragen. U zult de aanwezigheid van de haren nauwelijks voelen. Qua nazorg en behandeling m.b.t make-up en reiniging van het gezicht zijn er een aantal punten die u in acht dient te nemen. Hiervoor ontvangt u een nazorgformulier. Tevens wordt aangeraden een coating aan te schaffen, die de levensduur van uw eigen wimpers en de wimperextensions verlengt en verzorgt. Deze coating is uiteraard verkrijgbaar bij ‘De Pedischure’.

Bij ‘De Pedischure’ worden de ‘One By One’ wimpersextensions aangebracht door een gecertificeerd wimperstyliste. Het zetten van een (nieuwe) set wimperextensions komt erg precies en kan onmogelijk snel gebeuren, het vergt tijd en nauwkeurigheid.

Resultaten  vind je op de zakelijke facebook pagina van De Pedischure! Door te liken, mis je niets meer!