Samenwerkende pedicures

samenwerkende pedicures

In mijn praktijk maak ik gebruik van de producten van ‘Samenwerkende Pedicures’. Dit is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die u uitsluitend kunt verkrijgen via uw pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veelvoorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagels) en voetschimmel. Alle Samenwerkende Pedicures producten zijn uitvoerig getest met prima resultaten. De lijn bestaat uit de volgende voetverzorgingsproducten:

Mycoseoplossing

Mycose(schimmel)nagels, ook wel kalknagels genoemd, is een schimmelinfectie die uitstekend te bestrijden is met dit product. Het is een reukloze, kleurloze, gelachtige substantie, die zeer gebruiksvriendelijk is. Bij gebruik volgens voorschrift ziet men vaak al na een paar weken resultaat: de nagel wordt zachter, beter van kleur en beter te behandelen. Er zijn over het algemeen géén bijwerkingen, zoals bij medicijnen. De pedicure dient de nagel om de paar weken dunner te frezen; dit is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling.

Anti-schimmel spray

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van een nieuwe schimmelinfectie. Gebruiken in combinatie met Oplossing voor Voetschimmel of Mycoseoplossing.

Oplossing voor Voetschimmel

Voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem, is met dit product afdoende te behandelen. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.

Voetbalsem

Natuurlijk is het ook gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem op basis van komkommer. Zeker als deze ingrediënten bevat die het ontstaan van schimmels tegengaan.

Voetbadolie

Na een inspannende dag is het heerlijk om uw voeten eens lekker te verwennen. Daarvoor is deze weldadige voetbadolie ontwikkeld op basis van maiskiemolie, lavendel en dennennaaldolie. Uw voeten zullen weer ontspannen en fris aanvoelen.

 

Alle producten van Samenwerkende Pedicures € 13,50