Laufwunder

laufwunder

Laufwunder producten staan garant voor een efficiënte verzorging van onder andere de voeten. De producten zijn een combinatie van huidvriendelijke grondstoffen, plantenextracten en natuurlijke substanties. Door gebruik van eersteklas grondstoffen wordt een goede kwaliteit gegeven. De Laufwunder producten zijn uitsluitend verkrijgbaar waar u professioneel advies aangeboden wordt zoals bijvoorbeeld in de pedicurepraktijk.

Laufwunder blauw:

Is een huidverzorgende balsem met kamille- en hamamelisextracten. Het is werkzaam bij vermoeide en branderige voeten, beschermd tegen schimmelinfecties. Laufwunder blauw heeft ook een deodoriserende werking. Bij regelmatig gebruik wordt de droge huid  zacht en elastisch en geeft een behaaglijk gevoel.

Tube (inhoud 75 ml) € 8,95
Laufwunder groen:

Is een verzorgende en verfrissende voetbalsem, de geur van de mentholextracten  werken huidverfrissend en geven een aangenaam gevoel. Het geeft verlichting bij vermoeide, gevoelige en gezwollen voeten, Bij overmatige transpiratie werkt het deodoriserend en gaat irritaties door vocht en blaasjes tussen de tenen tegen. Bij regelmatig gebruik geeft het een fluweelzachte huid.

Tube (inhoud 75 ml) € 8,95
Laufwunder rood:

Is een verzorgende voetbalsem met vitaminen en kruidenoliën. Door met name de arnica-extracten werkt het verwarmend op koude voeten. Ook Laufwunder rood heeft een deodoriserende werking bij overmatig transpireren en geeft bij regelmatig gebruik een soepele en zachte huid.

Tube (inhoud 75 ml) € 8,95
Laufwunder Schrundena:

Is een creme speciaal ontworpen voor ruwe droge en gebarsten huid. Het maakt de eeltlaag elastisch en voorkomt daardoor pijnlijke kloven. Bij regelmatig gebruik blijft uw eelt soepel en elastisch en kunt u probleemloos lopen.

Pot (inhoud 75 ml) € 9,95
Laufwunder verzorgingsbalsem voor de Diabetische voet:

Is speciaal ontwikkeld voor de extra dunne, droge en gevoelige huid van mensen met Diabetes Mellitus. De oliecomponenten en samenstelling van deze balsem houden de huid glad en soepel en voorkomt uitdroging. Hierdoor is het een speciaal huidverzorgend product voor de gevoelige diabetische voet om het te beschermen en complicaties te voorkomen.

Tube (inhoud 75 ml) € 13,50